fbpx
Menu Zamknij

Prémium fém garázsok

Zárt profilú garázsok PREMIUM

A megerősített szerkezetű garázsok zárt profilokból készülnek (90%). A trapézlemezt vízszintesen fektetik és szegecsekkel rögzítik a lemez árnyékában. Ezek a garázsok komplett – sarokszerelvényekkel, az elemek és a tető illesztéseinél – vannak felszerelve. A billenőkapura , a kétszárnyú kapura és a személyi bejárati ajtóra széles panellel ellátott lemezeket szerelünk fel, ami esztétikussá és modernné teszi a garázs megjelenését.

A prémium garázsok (fa utánzat és prémium színes lemez) gyártása során nagy hangsúlyt fektetünk az összes elem gondos és esztétikus feldolgozására, ami garázsainkat minden ház díszévé teszi, hosszú élettartammal, további beruházások nélkül.

TARTOZÉKOK

A bejárati ajtó beépíthető közvetlenül az ajtóba (csuklós vagy dupla) vagy külön az oldalfalra. Minden ajtó zárral és kulcskészlettel van felszerelve. Kapható ajtóméretek: 90×200.

A 80×60 cm-es billenő műanyag ablak barna, grafit, fehér és fa utánzatban kapható.

Elektromos működtető billenő garázskapukhoz. Tartalmaz 2 távirányítót az ajtó távoli nyitásához. A működtető telepítését képzett munkatársaink végzik, akik megismertetik Önt a használatával is.

Tetőlemez kondenzációgátló filcréteggel. A tárolt autók védelmét szolgálja a hullámok csapadékos időjárása során lecsöpögő vízzel szemben.

A lefolyócsöves ereszcsatornák PVC-ből készülnek, a garázstető színéhez illeszkedő széles színválasztékban. Ezenkívül jól szolgálhatják a használati víz felfogását is.

A garázs lemezfedése két rétegből áll, az alsó, belső réteg horganyzott trapézlemezből, a felső, látható réteg pedig tetszőleges RAL színű (matt) fémlemez cserepekből készül.

Kiválasztott megvalósítások