fbpx
Menu Zamknij

Carports és pergolák

Carport - tervezés és minőség

Így határozható meg az új CARPORTY. A Carport megvédi autóját az időjárás viszontagságaitól, vagy tetőt biztosít kertjében vagy teraszán. Elegáns és robusztus konstrukció zárt, horganyzott profilokból készült, porszórt bevonattal kezelt, választható színű. Fő előnye a hosszú élettartam és a modern, újszerű design. A Carport alkalmazkodik az Ön igényeihez. A rögzített lécek szélessége, mélysége és pozíciója választható.

MENEDÉKHÁZAK ÉS PERGOLÁK ÉPÍTÉSE

Carportok építéséhez előzetesen horganyzott és az ügyfél által választott RAL-színnel porszórt acélprofilokat használunk.

Az építéshez használt profilok méretei 100x100x3 mm (a 24 m2-ig terjedő carportok esetében 80x80x3 mm-es profilok) és 100x50x3 mm-es profilok.

A falkitöltés 0,5 mm vastagságú, RAL színű bevonattal ellátott tömör fémlemez lécekből készül. A tető T-35 trapézlemezzel van fedve, kondenzációgátló filcréteggel.

A kocsibeálló vagy pergola maximális mérete 750×750 cm. Az oszlopok közötti tér üresen hagyható vagy lécekkel kitölthető. A lécek speciálisan profilált 0,5 mm vastag lemezből készülnek, amely RAL színben vagy fa utánzatban kapható. A lécek színét az itt elérhető kínálatunkból választhatja ki.

KIEGÉSZÍTŐK

Nem elégedett a sorozatban gyártott Carporot és pergolák kínálatával? Semmi gond, van megoldásunk az Ön számára! Tökéletesen az Ön igényeihez tudjuk igazítani termékeinket.

A tető elindítása merevítők nélkül

Ereszcsatornák ólmokkal

Ajtó az oldalsó vagy hátsó falban

Polikarbonátból készült tető

Kiválasztott megvalósítások

Call Now Button