fbpx
Menu Zamknij

Fém garázs fészerrel 6×6 m

6x6 m-es fém garázs fészerrel és kertes házzal.

Garázs fészerrel és kerti házzal, amelynek teljes mérete 6 m széles x 6 m mély, tömör zárt horganyzott profilokból készült 30×30. A garázs mérete 4×6 m, a fészer mérete 2×2 m, a kerti ház mérete 2×4 m. A garázs mérete 4×6 m, a fészer mérete 2×2 m, a kerti ház mérete 2×4 m. A garázshoz egy horganyzott trapézlemezből készült válaszfal is tartozik, amely elválasztja a garázst a kertes háztól.
Az oldalfal magassága 2,13 m, azonban a 3 m magasra emelt nyeregtetőnek köszönhetően a garázs nagyon elegáns benyomást kelt. A nagyobb hótakaróval rendelkező területeken élő ügyfelek szintén értékelni fogják a megemelt nyeregtetőt.
A garázs burkolata trapéz alakú, vízszintesen lerakott lapból készült, fa utánzat – Multigloss. A tető RAL 7016 ( grafit ) színű fémlemez tetőfedésből készült, kiegészítve PVC ereszcsatornákkal, lefolyócsövekkel és kondenzációgátló filccel, amely megakadályozza a kicsapódó víz lecsöpögését. Az oromfalon egy 3×2 m-es kétszárnyú ajtó található, 2 m-es szabad bejárati magassággal. A garázsban két 80 x 60 cm-es billenő ablak és két 90 x 200 cm-es bejárati ajtó is található RAL 7016 ( grafit) színben. A PREMIUM garázs természetesen a garázsszélek és a tető teljes vízvezeték-szerelésével is rendelkezik.

Az összeszerelés és a kiszállítás a kiválasztott címre INGYENES Magyarország egész területén.

Máte zájem o nezávaznou nabídku? Vyplňte prosím tento formulář.